> Over VGAM    
brad

Over VGAM, uw partner in automatisatie!

VGAM is een systeemintegrator die opdrachtgevers integrale automatiseringsoplossingen biedt om efficiënter en veiliger te produceren. Tevens worden servicediensten geleverd voor het ontzorgen van opdrachtgevers.

Onze jarenlange ervaring, we bestaan bijna 10 jaar, heeft geleid tot een grote groep tevreden relaties binnen de industriële sector. We leveren complete besturingsinstallaties aan opdrachtgevers in onder andere de marktsegmenten biogas, food/feed, water, chemie en machinebouw.

Door de specialistische kennis, de kwaliteit van de producten en de klantbetrokkenheid is VGAM uitgegroeid tot een succesvolle onderneming binnen het vakgebied industriële automatisering.

   

Missie

Wij willen een efficiënte en betrouwbare partner zijn die streeft naar een duurzame relatie met zowel regionale als (inter)nationale opdrachtgevers.
Voor ons huidige en toekomstige personeel  willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn. Wij hebben de ambitie onze positie, in Noord België,
uit te breiden over een groter deel van ons land.


Visie

Uw probleem vormt onze uitdaging!
Door het bieden van een hoge mate van persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid, boeiende projecten, studie- en ontplooiingsmogelijkheden willen wij werknemers aantrekken en aan ons binden. Doordat producenten zich steeds meer richten op kernactiviteiten worden ondersteunende taken en processen vaker uitbesteed. Vanwege de stijgende complexiteit van de installaties zien wij een toenemende vraag naar (24-uurs) support door specialisten.

Wij spelen in op deze trends door, vanuit onze vestiging, de service- en onderhoudsactiviteiten verder uit te  breiden en onze kennis in de vorm van detachering aan te bieden.
   
Copyright © 2014 - www.vgam.be